NYHEDER
 
04-01-2011   dot.net Framework 4.0
Vi har installeret Framework 4.0 så du kan få fuld glæde af Visual Studio 2010
 

 
09-10-2007   SMS Afsendelse
Du kan nu få videresendt Email til SMS eller programmere op mod vores SMS webservice, hvor du fra dot.net eller ASP selv kan bestemme sms-tempoet.
 

 
10-10-2007   Online view af MySQL Backup
Brugere af vores kontrolpanel kan nu få vist deres backup fra MySQL databaserne online, således at der kan plukkes i de sidste 14 dages versioner af backup.
 

 
25-11-2005   Flyttedag for mail
Mange af vores brugere har i dag fået flyttet deres mails-adresser over til vores server. Dette betyder blandt andet at de får gratis adgang til spamfilter og online virus check.

Er du berørt?

Hvis din mail er holdt op med at virke, kan det skyldes at vi har flyttet din mailadresse. Du skal sørge for at skrive hele emailadressen i feltet "brugernavn" i dit emailprogram. Se evt. under Support hvor vi har lavet en vejledning der beskriver hvordan mailklienten skal sættes op.
 

 
05-02-2005   Ekstra funktion til mailserver
Ny funktioner i mailserveren inkluderer:
Ved afsendelse af mails, vil modtageradressen automatisk blive inkluderet i web-adressebogen. Herved kommer alle dine kontakter automatisk på positivlisten, og bliver således ikke filtreret fra i spam-kontrollen.
Mere aggresiv scoring af mails.
Vi har justeret grænseværdierne for spam-mails.
En mail bliver stadig opfattet som værende spam hvis dens score når over 4.
Vi har flyttet top-værdien for, hvornår en mail slet ikke bliver gemt i spam-mappen fra 15 til 12.

PDA Har du kigget på din mail fra en PDA for nylig?
Vores mailserver understøtter til fulde PDA'ens mini-display, og du kan nemt og bekvemt læse dine mails via PDA og mobil. Husk at bestille GPRS hos din udbyder.

Positivliste (Whitelist)
Hvis du videresender en mail til adressen whitelist@ditdomæne vil den oprindelige afsenderadresse blive tilføjet til din adressebog.

 

 
22-09-2003   Ny Mailserver

Vi har nu mulighed for at tilbyde en helt ny service til vores mail-kunder. Filtrering af SPAM og Virus bliver mere og mere vigtigt, og vi kan nu tilbyde disse to muligheder såvel som flere spændende funktioner.

Webmail.

Vores mail-system kan nu tilgås via den normale web-side port (port 80), således at man ikke som hidtil skal skrive :8383 efter adressen for at læse webmail. Det betyder at man nu kan læse webmail selvom ens comupter er placeret bag en firewall.

WAP.

Din mail kan læses via en wap-telefon. Du kan læse, skrive og svare på alle dine mails. Skriv blot adressen på din mailserver som adresse i telefonen og du bliver præsenteret for login -skærmbilledet.

SPAM-filter.

Al email bliver nu kontrolleret for SPAM. Dette sker ved hjælp af et score-system, hvor serveren dels læser mailen og leder efter bestemte ord eller adresser som bliver opfattet som SPAM, samt laver opslag til databaser over kendte spammere. Ud fra denne score bliver din mail filtreret. En score over 2.5 bevirker at mailen bliver placeret i en mappe i din mailbox, kaldet SPAM. Hvis du får mail som ved en fejltagelse bliver markeret som SPAM, kan du altid finde den i denne mappe.

Virus-check.

Al email bliver kontrolleret af software fra Kaspersky Labs. Virus definitionerne bliver løbende opdateret så også de nyeste udbrud vil blive fanget inden de når til dig.

 

 
14-08-2002   Sandkasse

Vi kan nu tilbyde alle kunder en "sandkasse" ordning. For programmører vil dette lyde velkendt, idet en sandkasse ofte bruges som betegnelse for et legested, og det er netop hvad det er.

Med en sandkasseordning får du adgang til en anden server end vores produktionsserver, med fri mulighed for at boltre dig med ASP, SQL-server scripts m.m.

Sandkassen er gratis. Du får oprettet en adresse som hedder sandkasse.ditdomæne.dk og kan herefter frit bruge løs.

Sandkasse serveren har til gængæld ingen garanti for oppetid, backup eller overskud af CPU kraft. Ligeledes står den på en lidt langsommere linje end vores hovedserver.

Tilmeld dig allerede i dag hos lars@meldgaard.dk

Er du endnu ikke kunde hos os, så skynd dig at blive det. Du kan bestille online her, og din bestilling vil være udført næste dag.

 

 
01-05-2002   Øget email sikkerhed
Vi har opgraderet mailserveren, hvilket betyder at for at kunne sende mails, skal du have slået SMTP-authentication slået til. Se her hvordan.

Såfremt din emailklient ikke understøtter SMTP-authentication, kan du ringe til os og få din computers ip-nummer registreret i vores database, hvorefter afsendelse af mails vil fungere som det plejer. Du kan også vælge at bruge SMTP-serveren hos din internetudbyder, som altid vil være tilgængelig.

 

 
12-04-2001   Ny Pris på Domæneregistrering
Grundet omlægninger af registreringsstrukturen hos DK-Hostmaster kan vi nu tilbyde domæneregistreringer for vore kunder til en yderst favorabel pris.
 

 
18-11-2000   Nyt hosting produkt
Mulithosting er et produkt der henvender sig til brugeren der har mere end eet website. I stedet for at have 5 domæner til at pege på den samme hjemmeside, kan du nu definere et bestemmelsessted for hvert enkelt domæne. . Bestemmelsesstedet kan være enten et directory på din egen server eller en anden server efter eget valg.
 

 
26-06-2000   Ny Prisliste
Vi har opdateret vores prisliste, og blandt de meget spændende nyheder er, at du ikke længere skal betale trafikafgifter for dit web-hotel.
 

 
28-05-2000   Årligt gebyr for .dk domæner
DK-Hostmaster, der er den danske registreringsmyndighed for.DK-domæner, påbegynder i denne uge udsendelse af årligt gebyr på opretholdelse af domæner. Gebyret er på 40,- ex. Moms og opkræves direkte fra kunden af DK-hostmaster.

Årsagen til dette geb yr er at DK-Hostmaster er en non-profit organisation og man har tidligere haft nok nyregistreringer til at dække driften af DK-Hostmaster. I forbindelse med at antallet af nyregistreringer vil falde hen over tid har man etableret dette gebyr.

 

 
07-09-1999   Frontpage 2000 Server Extensions
Vi understøtter nu FrontPage 2000 Server Extensions. Det er således muligt at benytte alle versioner af FrontPage til webdesign.
 

 
15-04-1999   Supportsider
Vi introducerer vores nye Supportsider. Søger du svar på funktionalitet på dit web-site kan du starte med at kigge her.
 

 
19-02-1999   Ny Web-server
Meldgård Media har fået installeret en helt ny web-server som skal fungere som den primære server for vores kunders mail og web. Serveren er en HP LC3 og er baseret på en 350 MHz PII med 198 MB RAM. Grunden til udskiftningen var, at vi i december måned oplevede noget ustabilitet heriblandt et par nedbrud, hvilket skyldtes en defekt harddisk. Det har vi nu garderet os imod ved at installere en RAID løsning som betyder at alle data på serveren bliver gemt på to harddiske som så kører som et spejl af hinanden. Skulle den ene harddisk fejle, kan den anden stadig bruges. Dette skulle optimere driftsikkerheden så lignende fejl ikke opstår igen.
 

 
02-01-1999   Password Administration
Der er installeret et nyt password-system som gør det muligt selv at administrere hvilke brugere der skal have adgang til hvilke sider på Jeres web-hotel. Systemet er meget fleksibelt, man kan f.eks. tidsbegrænse en brugerkonto så password kun virker i 14 dage og man kan uden begrænsninger beskytte mapper og filer og tildele rettigheder til disse efter for godt befindende.
 

 
28-12-1998   Statistik Modul
Vi har installeret et nyt statistik-program til vores kunder. Programmet giver mulighed for at se langt mere detaljerede oplysninger om hvem der besøger ens web-site. Statistikken kan ses på adressen stats.meldgaard.dk og er password-beskyttet så kun kunderne som ejer web-hotellet kan se det.
 

 
05-04-1998   Online Bestilling
Du kan nu bestille web-hotel online. Dette sikrer dig en hurtig og smidig arbejdsgang uden misforståelser. Dit web-hotel er som regel online indenfor 24 timer efter bestillingen.
 

 
20-03-1998   Nye Priser
Vi har nu lagt de nye priser online. Kig i prislisten og få forklaringen til de enkelte ting under produkter.
 

 
14-03-1998   Dedikeret Server
Vi har nu oprettet en dedikeret server til vores Web-hotel kunder. Serveren står på en 2Mbit fastlinje til Teledanmark og er en af de hurtigste maskiner på markedet i dag. Denne server giver mulighed for nogle hidtil usete priser på web-hoteller som vi vender tilbage til meget snart.
 

 
 Meldgård Media | Lucernevej 21 | 4040 Jyllinge | Tlf: 2074 5432
Skriv til webmaster hvis du har spørgsmål eller kommentarer omkring dette web-site.
Copyright © 2017, Meldgård Media.